Onafhankelijk Herbalife Distribiteur
Home   1/3

 

BESTE BEZOEKERS,

Welkom op deze Herbalife site. Als officieel onafhankelijk distributeur informeer ik u over de verantwoorde manier voor gewichtsbeheersing en gezonde voeding


WAT IS UW GEZONDHEID U WAARD?

 • Voelt u zich vaak moe, slap en futloos en heeft u (te) weinig energie?

 • Heeft u elke (na)middag een dip en gaat u dan maar even rusten?

 • Heeft u overgewicht of ondergewicht?

 • Heeft u al wel eens overwogen daadwerkelijk iets aan uw klachten te doen ?

  U STAAT OP HET PUNT TE ONTDEKKEN DAT ER EEN GEWICHTSBEHEERSINGSPROGRAMMA IS DAT ECHT WERKT!

  Introductie

  Herbalife bestaat ongeveer sinds 1980. U kent vast wel iemand die met onze ongelovige effectieve gewichtsprogramma zijn of haar streefgewicht heeft waargemaakt. Wereldwijd is dat gebeurd bij meer dan 25 miljoen mensen die dolblij zijn met hun resultaten.

  Ons programma biedt u wetenschappelijk uitgebalanceerde voeding, gebaseerd op ultieme technologie in combinatie met puur natuurlijke kruideningrediŽnten.

  Welzijn voor de vrouw

  Tijdens uw leven ondergaat uw lichaam opmerkelijke veranderingen. Denk aan hormonale invloeden, zwangerschap, veranderlijke stemmingen, ontkalking, een wisselend lichaamsgewicht, etc. Voeg hieraan uw liefde en zorg van uw gezin of omgeving, dan is duidelijk dat er maar weinig tijd overblijft voor uzelf.

  We geven toe dat wij uw rust en ontspanning niet kunnen verzekeren. Wel kunnen wij uw verloren gegane voedingsstoffen vervangen. Het resultaat? U gaat u weer fantastisch voelen en er ook zo uitzien.

  Welzijn voor de man

  Mannen hebben vaak de neiging te hard te werken en bezig te zijn - onafhankelijk van de leeftijd. Slechts zelden nemen ze de tijd om te zorgen voor voldoende voedingskundige aanvulling. Een hectisch leven, stress en verkeerde eetgewoonten dragen bij aan een teruglopend prestatievermogen. U kunt zich op uw 25ste oud voelen, maar ook jong op uw 55ste. Aan u de keus.

  Natuurlijk ouder worden

  U kent vast wel mensen die op elegante wijze ouder worden. Al vergrijst hun haar, toch staan hun ogen helder, glimlachen ze graag en bewegen zij zich vrij en energiek.
  Met de superieure voedingssupplementen van Herbalife kunt u beginnen meer uw manier van leven te laten zien dan uw leeftijd. Uit onderzoek weten wij dat bij veroudering bepaalde zeer essentiele voedingsstoffen minder goed worden opgenomen. Botten worden minder sterk, gewrichten gaan kraken, het geheugen neemt af en moeiheid meer voelbaar. Herbalife kan u niet jonger maken, maar kan u wel meer energie en kracht geven

  INDIEN U BEREID BENT OM TE INVESTEREN IN HET ONDERHOUD VAN UW GEZONDHEID EN VRIJBLIJVEND INFORMATIE WILT OVER DE PRODUKTEN VAN HERBALIFE NEEM DAN CONTACT MET VITA VITAAL VIANEN, TEL 0347-374592 OF PER MAIL www.tjansenherbalife@hotmail.com,

  of kijk op www.vitaalvianen.nl

 •  

  VOEL HET VERSCHIL!

  Simpele, werkzame en volstrekt veilige gewichtsbeheersing die uitgaat van grondstoffen van de beste kwaliteit. Kies zelf het niveau waarop u wilt beginnen-Quickstart, Advanced of Ultimate. U kunt blindvaren op onze ervaring en kennis waardoor u duurzame resultaten zult bereiken

  QUICKSTART - de perfecte start

  Maak een vliegende start met uw gewichtsbeheersingsprogramma!

  Het Quickstart progamma geeft u een optimale voedingskundige balans, die de voorwaarde is voor een veilig gewichtbeheersingsproces. U brengt uw lichaam in model. Om te zorgen dat dit blijvend is, hoeft u alleen maar Herbalife's aanwijzingen op te volgen, beginnend met de Formule 1 proteÔnedrank, Formule 2 Vezel- en kruidentabletten en Cell Activator.

  ADVANCED - voegt"vitaliteit"toe

  U ziet de centimeters op de loop gaan, net als de kilo's In het Advanced programma zitten de produkten uit het Quickstart programma, plus de 50 g bus Thermojetics Kruidenthee. Dit laatste uitgekiende product is een bijzondere krachtige bijdrage aan uw pogingen om uw gewichtsdoelstelling te realiseren.

  ULTIMATE - voegt"water balance"toe

  Ons Ultimate programma bevat alle producten van bovenstaande twee programma's, met daarbij Formule 3 Cell-u-loss. Alweer een bijzonder werkzaam programma, waarmee u volledig controle kunt krijgen over uw gewicht. Dat komt omdat uw lichaam een optimale voedingsbalans tot stand brengt dankzij de beste afslankproducten.

  BIJ HERBALIFE BENT U IN GOEDE HANDEN

  Het Herbalife gewichtsbeheersingsprogramma overtreft alles. Probeer het zelf - u hoeft alleen maar een telefoontje te doen op weg naar een perfecte body...

  NIETS WERKT BETER DAN HERBALIFE!

  VITA VITAAL VIANEN BEGELEIDT MENSEN DIE :

  *Serieus hun gezondheid en vitaliteit willen verbeteren.

  *Willen afslanken of aankomen.

  *Hun gewicht stabiel willen houden.

  *Sneller willen herstellen na een ziekte periode.

  *Na hun sportprestatie snel weer op peil willen zijn.

  AL EENS KENNISGEMAAKT MET HERBALIFE?

  BEL OF MAIL VOOR GRATIS ADVIES NAAR "VITA VITAAL VIANEN", met 30 dagen geld terug garantie.

  Onafhankelijk Herbalife Distribiteur
  Tonnie Jansen
  Weesdijk 20
  4132 BK Vianen
  telefoon/fax 0347 374592
  www.vitaalvianen.nl
  e-mail : tjansenherbalife@hotmail.com